Dasar Bayaran Balik

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda (kerosakan semasa penghantaran atau item / jenis / tempat teduh yang salah), anda boleh menghantarnya kembali kepada kami.

  • Pulangan hendaklah dibuat dalam tempoh 14 hari dari tarikh pembelian.
  • Item kerosakan mesti dikembalikan bersama dengan kotak asal dan resit.
  • Item yang dibeli semasa acara promosi tidak diterima untuk pulangan dan pertukaran.

Apa yang akan saya dapatkan dari item balik?

Anda boleh memilih untuk mendapatkan bayaran balik yang dipratakan ke Akaun BloomSkin anda atau bertukar ke item harga yang sama / lebih tinggi.

Bagaimana dengan caj penghantaran?

Pelanggan perlu menunaikan bayaran pos yang dihantar kembali untuk digunakan semasa proses pengembalian, maka kami akan mengembalikan maksimum RM5.00 untuk caj penghantaran balik anda ke akaun anda. Sila benarkan 14 hari bekerja untuk proses ini selesai. Kami tidak membayar balik caj perkapalan yang telah dibayar pelanggan semasa pembelian pertama.

(cth: Jika pembelian anda adalah yuran penghantaran RM10 + RM7, mall365 hanya akan memulangkan RM10 + RM5 (bayaran pos yang anda hantar semula kepada kami)

Bagaimanakah saya boleh memulangkan pembelian saya?

Mohon hantar pertanyaan anda kepadaenquiry@mall365.com.my dengan subjek “Item Bayaran Balik”. Kami akan membantu anda secepat mungkin. Sila berikan 7 hari bekerja untuk siasatan anda diproses.

Untuk membuat proses berjalan dengan lancar dan lebih cepat, lakukan siasatan anda dengan gambar (perkara) perkara & keadaan item anda.

Berapa lama masa yang diperlukan?

Sila benarkan sekurang-kurangnya 14 hari bekerja dari tarikh kami menerima pakej pulang anda.

Saya memerlukan lebih banyak maklumat mengenai perkara ini. Siapa yang perlu saya hubungi?

Sila e-mel pertanyaan anda kepada enquiry@mall365.com.my Khidmat pelanggan kami akan menghubungi anda kembali semasa hari bekerja.